Ce a spus Klaus Iohannis despre întâlnirea pe care a avut-o luni cu premierul Cioloş

Monday, 11 January 2016, 19:33, Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit luni cu premierul Dacian Cioloş, la Cotroceni. Printre subiectele discutate se numără priorităţile executivului în acest an, dar şi situaţia refugiaţilor.

Adaugă părerea ta

"Am avut, în această după-amiază, o întâlnire de lucru cu premierul Dacian Cioloș. Am discutat despre prioritățile Guvernului pentru anul 2016, precum și despre vizita oficială pe care Prim-ministrul a efectuat-o recent în Germania. Așa cum am stabilit, întâlnirile de luni cu premierul vor face parte și în acest an din normalitatea dialogului între instituțiile statului", a menţionat Klaus Iohannis pe Facebook.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, şi Prim-ministrul Guvernului, domnul Dacian Cioloş, au avut luni, 11 ianuarie a.c., la Palatul Cotroceni, prima întâlnire de lucru din acest an.

Discuțiile au vizat situaţia actuală a guvernării, precum şi priorităţile Executivului pentru anul 2016. De asemenea, Prim-ministrul Dacian Cioloş l-a informat pe Preşedintele Klaus Iohannis cu privire la vizita oficială efectuată, în cursul săptămânii trecute, în Republica Federală Germania, cu accent pe concluziile discuţiilor purtate cu oficialii de la Berlin.