Ce a făcut Tamara Buciuceanu până în ultima clipă a vieții

Thursday, 17 October 2019, 16:25 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Deși s-a retras de ceva vreme din lumina refletoarelor, lumea nu a uitat-o pe "profa de mate, Isoscel", din "Liceeni", care pe data de 10 august împlinea respectabila vârstă de 90 de ani.

Într-un interviu realizat de Click în ziua în care marea actriță își sărbatorea ziua, aceasta le-a povestit reporterilor despre cum decurgea viața sa de când a decis să părăsească lumea teatrului. Din relatările respectabilei doamne, nu putem constata decât un singur lucru: Tamara Buciuceanu rămăsese exact așa cum ne-o amintim cu toții, plină de viață și bucurându-se de fiecare moment al vieții sale, alături de oamenii dragi ei. De altfel, până în ultimul moment, marea doamnă a teatrului și filmului românesc a ales să-și trateze vârsta ca pe un simplu număr: a ieșit din casă, s-a înconjurat de prieteni și familie și și-a trăit viața din plin, și așa va fi ținută minte de milioanele de români care au îndrăgit-o, scrie divahair.ro.

"Momentan, nu am nevoie de nimic şi sunt foarte bine. Familia îmi este alături, mă văd cu ei şi cu prietenii şi mă bucur când am musafiri. Ies din când în când din casă să mă plimb și îmi place că oamenii nu m-au uitat”, spunea actrița.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri