Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cazul Săpoca. Cine e bărbatul care a ucis 4 oameni. Mama sa a aflat din PRESĂ de crime

Sunday, 18 August 2019, 14:58 Sursă: REALITATEA.NET

"Am aflat prin internet că el ar fi ucis niște bărbați acolo. Ieri a fost băiatul cel mic acolo, băiatul cel mare, a vorbit cu el, au mâncat covrigi cu toții, au râs. Peste noapte, ce s-a întâmplat nu știu. El a mai fost internat la Săpoca. De acolo venea foarte bine, nu aveam probleme cu el. Nu știu nimic de el. Nu a venit nimeni să mă anunțe, poliție, reprezentanții comunei", a declarat mama atacatorului, potrivit wowbiz.ro.

N. L. era necăsătorit și locuia cu părinții. Lucra cu ziua în agricultură și era cunoscut drept un om violent atunci când consuma alcool. „Când bea, își pierde mințile”, spune un localnic, bărbatul fiind obișnuit să provoace dese scandaluri acasă, pe fondul consumului de alcool, scrie realitateadebuzau.net.

În ceea ce privește modul în care a ajuns bărbatul, joi, la spitalul Săpoca, IPJ Buzău nu deține informații. Reprezentanții poliției buzoiene neagă informația potrivit căreia oamenii legii ar fi intervenit, joi, la un scandal pe care bărbatul l-ar fi produs la domiciliul său. „Polițiștii nu au intervenit joi și nici nu l-au transportat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca. În evidențele noastre, bărbatul apare ca fiind internat voluntar”, au transmis surse din poliție.

Încă nu se știe cine l-a transportat, joi, pe bărbat la spitalul de psihiatrie.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL