Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cazul femeii care s-a aruncat în faţa trenului. Decizia luată de procurori

Thursday, 17 August 2017, 16:48 Sursă: REALITATEA.NET

Reprezentanți ai Parchetului au declarat pentru AGERPRES că a fost deschis un dosar penal "in rem" pentru săvârșirea infracțiunii de omor, cercetările fiind continuate la fața locului. Patru persoane, o femeie și trei copii, și-au pierdut viața după ce au fost lovite de tren în halta Brănești, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Georgian Drăgan, anunţă Agerpres.

"O femeie cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani și-a pierdut viața. De asemenea, au decedat trei copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Tragicul eveniment este cercetat de către colegii mei din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București. La fața locului s-a prezentat o echipă complexă din cadrul Poliției Române formată din specialiști de la Institutul Național de Criminalistică și de la Direcția Poliției Transporturi.

Cercetările sunt efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov", a afirmat Georgian Drăgan. Acesta a confirmat faptul că s-a găsit un bilet de adio asupra femeii decedate, precizând că anchetatorii încearcă să stabilească legătura de cauzalitate.

În ceea ce privește varianta sinuciderii, Drăgan a declarat că "se iau în calcul toate variantele". Despre posibilitatea ca femeia decedată să fi fost însărcinată, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a precizat că acest aspect va fi stabilit în urma necropsiei, trupurile victimelor fiind deja transportate la Institutul de Medicină Legală.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL