Cazul Caracal. "Codiță" a scăpat, momentan, de audieri. Acuzații halucinante la adresa polițiștilor!

Tuesday, 13 August 2019, 12:12 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Omul de afaceri Remus Rădoi, zis Codiță, s-a prezentat astăzi în fața procurorilor, dar audierea lui a fost amânată deocamdată. Rădoi e cel la care polițiștii au apelat în momentul dispariției Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani răpită și ucisă de Gheorghe Dincă.

Rădoi a explicat că "s-a anulat audierea mea. Presupun că mai este cineva la audiere și va dura mai mult și nu se va putea face astăzi".

Omul de afaceri Remus Rădoi face acuzații halucinante. Acesta susține că șefii Poliției Caracal erau mână în mână cu interlopii, pe care îi avertizau că urmează să aibă loc acțiuni de prindere a lor. În acest sens, Rădoi a oferit și un exemplu.

"În urma informării mele cu privire la acest clan, conducerea Poliției Caracal i-a sunat. Adjunctul a fost informat de mine și apoi i-a infornat pe liderii clanului că erau înarmați într-un clan și așteptau într-un bar să plece la o bătaie.

Rezultatul a fost că adjunctul l-a sunat pe șeful clanului să plece de acolo. Șeful clanului m-a sunat și mi –a spus că sunt un prost și că până la urmă informația oricum ajunge la ei și mi-a sugerat că îmi trimit oamenii acasă în acea seară", a spus Rădoi, care deține două firme de pază care au contracte cu statul român.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri