Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Caz şocant! Tatăl unui deţinut susţine că fiul său a fost mâncat de puşcăriaşi

Tuesday, 18 October 2016, 08:19 Sursă: REALITATEA.NET

Revoltele din închisoare au început în momentul în care opt vizitatori şi doi gardieni au fost luaţi ostatici ca măsură de protest împotriva supraaglomerării din închisori.

Juan Carlos Herrara a declarat presei locale că fiul său, Juan Carlos Herrera Jr, a fost înjunghiat, spânzurat, dezmembrat şi mâncat în Centrul de Detenţie Táchira.

Juan Carlos Herrera Jr a fost trimis în închisoare în anul 2015, sub acuzaţia de furt.

Potrivit rapoartelor, 350 de persoane au fost înghesuite în centrul de detenţie, care are o capacitate de 120 de locuri. Revolta din închisoare a început la data de 8 septembrie 2016.

În cadrul unei declaraţii făcute luni reporterilor, în urma unei vizite făcute la închisoare, la trei zile după ce s-a pus capăt revoltei, tatăl deţinutului a afirmat: " Unul dintre cei care erau cu el atunci când a fost ucis, a văzut tot ceea ce s-a întâmplat. Fiul meu şi alţi doi au fost luaţi de 40 de persoane, înjunghiaţi, spânzuraţi, iar apoi Dorancel i-a măcelărit şi a hrănit deţinuţii cu ei". Acesta face referire la Dorancel Vargas, închis în anul 1999, pentru canibalism.

"Acel [deţinutul] cu care am vorbit, mi-a mărturisit că a fost bătut cu un ciocan pentru a fi forţat să mănânce rămăşiţele celor doi băieţi", a adăugat acesta.

O sursă anonimă a Poliţiei a confirmat pentru reţeaua tv Fox News Latino, că cei doi deţinuţi lipsesc în urma revoltelor.

Sursa: mediafax.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL