Cât de rele sunt femeile, în funcţie de zodie. Îţi fac zile fripte!

Monday, 03 July 2017, 14:22, Sursă: REALITATEA.NET

In cele ce urmeaza, vom face o prezentare a celor mai rele femei, in functie de zodie, dupa cum s-a demonstrat in urma studiilor sociologice si astrologice.

Adaugă părerea ta

BERBEC

Femeile nascute in Berbec se enerveaza foarte repede. Sunt agresive din punct de vedere verbal si se supara foarte tare cand isi dau seama ca vorbesc in necunoastinta de cauza. Si acest lucru se intampla cat se poate de des. Pun etichete oamenilor chiar fara sa aiba cea mai mica idee despre ei, sunt geloase, egoise si se contrazic mereu chiar daca nu au dreptate. Daca cineva se ia in coarne cu ele, se vor infuria foarte rau si vor incerca sa raneasca acea persoana. Insa nu vor reusi prea multe, pentru ca le lipseste viclenia. Astfel, “victimele” se pot apara timpuriu de atacurile femeilor nascute in Berbec.

Sfat: Impaca-te cu tine mai intai si vei reusi sa te impaci si cu ceilalti!

TAUR

Femile nascute in Taur doresc mereu sa para altcineva si de multe ori fac acest lucru cu desavarsire. Sunt cat se poate de prefacute pentru ca le este frica ca nu cumva sa se afle care le sunt punctele slabe. Femeile nascute in Taur sunt zgarcite cu cei din jur, invidioase si isi tradeaza pe ascuns prietenii daca considera ca au fost inselate. Au gura mare si nu poti sa le spui niciun secret. Totodata, se simt amenintate des si isi dau arama pe fata la fel de des. O femeie nascuta in Taur nu va ezita niciodata sa se ia in coarne din motive stupide. Nereusind sa se descarce pe moment, poarta ranchiuna mult timp si nu se dau batute pana nu distrug persoanele pe care le urasc.

Sfat: Ar fi bine sa va ganditi bine la ce faceti, ca sa nu ramaneti singure toata viata, scrie lyla.ro.