Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Căruță spulberată de o mașină. Un mort și patru răniți, între care și o fetiță de 4 ani

Sunday, 10 September 2017, 08:10 Sursă: REALITATEA.NET

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că persoana decedată se afla în atelaj, alături de alte trei persoane şi, în urma impactului, a rămas încarcerată.

Surse apropiate anchetei au declarat că autoturismul mergea spre Drăgăneşti-Olt, a lovit căruţa, iar bărbatul decedat a fost proiectat prin parbriz în interiorul vehiculului, ulterior maşina lovind un copac de pe marginea şoselei.

Printre victime se numără şi o fetiţă în vârstă de patru ani, care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, alături de ceilalţi răniţi, potrivit Mediafax.

În momentul sosirii echipajelor, un bărbat, aflat în căruță, în vârstă de 40 de ani, din Comani, a fost găsit în autoturism, încarcerat, cu leuziuni incompatibile cu viața, GDS.ro.

În atelaj se mai aflau alte trei persoane, o minoră, în vârstă de 4 ani, cu traumatism cranio-cerebral, mama acesteia, în vârstă de 36 de ani, politraumatizată și un bărbat, în vârstă de 55 de ani, politraumatizat prin accident rutier. Toate cele trei persoane rănite, cu domiciliul în Comani, au fost transportate la UPU Slatina.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 50 de ani, a fost asistat la locul intervenției și a refuzat transportul la spital.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL