Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Care sunt cele 10 alimente cancerigene. Fereşte-te de ele!

Sunday, 30 April 2017, 13:30 Sursă: REALITATEA.NET

Iată o listă cu 10 alimente cancerigene:

1. Mâncarea arsă. De asemenea, alimentele fripte sau prăjite prea mult sunt nocive și duc la apariția cancerului. Atenție și la pâinea prăjită, pentru că intră în aceeași categorie.

2. Carnea roșie este un alt aliment ce poate duce la apariția cancerului. Așa că, încearcă să consumi cât mai puțină carne de acest fel, sau chiar deloc.

3. Zahărul alb. Nu numai că duce la apariția kilogramelor în plus, dar poate provoca numeroase afecțiuni, printre care și cancerul.

4. Mâncarea afumată, dar și cea sărată și grea. Astfel de alimente duc la apariția cancerului la stomac. Așa că trebuie să te ferești de astfel de alimente.

5. Sucurile. Indiferent dacă sunt acidulate sau neacidulate, acestea sunt nocive și duc la apariția cancerului. Acest lucru se întâmplă din cauza conținutului ridicat de zahăr. În plus, conțin numeroși aditivi care duc, în timp, la apariția afecțiunilor grave, printre care și cancerul.

6. Cartofii prăjiți. De asemenea, este bine să eviți să consumi chipsuri. Aceste alimente te pot îngășa, însă acesta nu este singurul motiv pentru care nu este indicat să le consumi. De asemenea, pot fi responsabile pentru apariția cancerului.

7. Alimentele și băuturile care conțin aditivi sunt nocive. În special cele care conțin aspartam trebuie să fie evitate.

8. Dacă vei consuma băuturi alcoolice în exces, atunci poți avea mai multe probleme de sănătate. Printre ele se numără și cancerul.

9. Și dulciurile sunt incluse în lista cu alimente care duc la apariția cancerului. În special dulciurile coapte, care conțin acrilamida, ar trebui să fie evitate.

10. Peștele de cultură. Trebuie să fie evitat deoarece poate conține foarte multe toxine care au ca efect apariția diferitelor tipuri de cancer.

Sursă: teotrandafir.com


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL