Carambol pe A1. Accident în lanț, victime multiple

Wednesday, 09 October 2019, 07:20, Sursă: REALITATEA.NET

Carambol pe A1, în urma unui accident în lanț petrecut în județul Timiș, în zona localităţii Mănăştiur, transmite Realitatea TV. Au fost răniți 14 oameni, pentru doi fiind nevoie de intervenția celor de la descarcerare.

Adaugă părerea ta

Trei persoane au fost rănite și au fost transportate la spital, a informat la Realitatea TV Alexandru Andronache, subinspector de poliție Info Trafic Timiș.

Traficul rutier se desfasoară îngreunat, pe a doua bandă, pe sensul către Bucureşti al Autostrăzii A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 443, în zona localităţii Mănăştiur, judeţul Timiş, unde un autocamion s-a defectat în mers şi a rămas blocat pe banda de urgenţă.

După aproximativ 40 de minute, conducătorul unui alt autocamion nu a observat vehiculul blocat şi a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta. După impact, alte patru autoturisme, care se aflau în coloană, au fost implicate într-o coliziune, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare a celui de-al patrulea conducător auto.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Traficul a fost reluat, în condiţii normale, la peste o oră de la producerea accidentului.