Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Când trebuie să spui STOP zahărului. Trebuie să ai mare grijă

Monday, 13 August 2018, 23:49 Sursă: REALITATEA.NET

Iată câteva semne clare care îți spun că nu trebuie să mai mănânci zahăr!

Senzația de foame permanentă. Tocmai ai terminat prânzul, la care ai servit și un desert, dar parcă ai mai mânca ceva? Corpul tău nu are destulă energie și de aceea cere mereu și mereu să fie alimentat. Este un cerc vicios. Încearcă să renunți la băuturile carbogazoase dulci, să reduci drastic prăjiturile și să nu mai pui zahăr în ceai sau cafea.

Stare de oboseală accentuată. Nici bine nu te-ai trezit, dar simți nevoia să mergi din nou la culcare. Este tot din cauza zahărului în exces. Nu poți renunța la el dintr-odată? Încearcă măcar să-l înlocuiești cu miere de albine.

Urinări frecvente. Atunci când nivelul de zahăr din sânge este prea mare, rinichii nu mai pot funcționa la parametri normali. Dacă vrei să nu mai mergi din 10 în 10 minute la toaletă, învață să spui NU înghețatei, brioșelor și altor dulciuri de care ești dependentă.

Gură uscată, sete excesivă. Sunt simptomele unei deshidratări severe, așa că alegeți să beți apă plată sau ceaiuri neîndulcite și renunțați la sucurile din comerț, care conțin o cantitate mae de zahăr.

Piele uscată. Un nivel ridicat al zahărului în sânge provoacă o deshidratare masivă, care ne afectează și pielea.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL