Cristi Borcea, chemat la DNA în dosarul în care e cercetat că ar fi fost favorizat în închisoare

Wednesday, 07 November 2018, 12:36 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cristi Borcea, fost preşedinte executiv al clubului Dinamo, este aşteptat la DNA pentru a oferi explicaţii în dosarul în care este acuzat că ar fi fost favorizat în penitenciarul Jilava.

Sindicatul angajaților din penitenciare acuză posibile infracțiuni de corupție și fals în cazul permisiilor lui Cristi Borcea. Reprezentanţii acestui sindicat susţin că Borcea ar fi beneficiat nelegal de diferite permisii de eliberări temporare din închisoare, dar şi de alte beneficii după gratii. Este un dosar înregistrat la DNA, în care s-au făcut mai multe audieri. 

Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat în luna iulie a acestui an, după ce la data de 4 martie 2014 primise o condamnare de 6 ani și 4 luni în Dosarul Transferurilor. Aşadar, omul de afaceri a stat mai bine de 4 ani după gratii.

Totodată, săptămâna trecută, Cristi Borcea a fost audiat mai multe ore de procurorii DIICOT, vineri, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare a banilor. Ca să nu fie reținut, Borcea a plătit o cauțiune de două milioane de lei și a plecat acasă.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri