Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bătrânul a sunat la uşă, i-a înmânat o scrisoare şi s-a făcut nevăzut.Când a deschis-o, s-a prăbuşit

Tuesday, 20 December 2016, 11:25 Sursă: REALITATEA.NET

Pe 10 septembrie 2014, gingersnap1316 a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu un bilet şi câteva bancnote. Povestea sa îţi va stoarce lacrimi...

Totul a început când a sunat soneria... Nicio clipă nu i-a trecut prin gând că, odată ce va deschide, întreaga viaţă îi va fi dată peste cap... În faţa ei stătea un bătrân ponosit, pe care nu-l mai văzuse niciodată. Primul lucru care i-a venit în minte a fost acela că bărbatul care stătea în prag era un agent de vânzări.

După ce a salutat-o, bătrânul misterios a întrebat-o unde este Karen. Era mama ei... Când i-a spus că aceasta nu este acasă, bătrânul şi-a descheiat paltonul şi a scos de la piept un plic. I l-a înmânat, zâmbind, apoi a plecat. Fără niciun cuvânt...

Rămasă în prag, femeia a deschis plicul, tremurând... Când a văzut ce era în el, s-a prăbuşit! După ce şi-a revenit din şoc, a fugit după bătrânul misterios, sperând că-l va prinde din urmă, dar acesta se făcuse nevăzut.

Emoţionată peste măsură, femeia a găsit, totuşi, puterea să se întoarcă în apartamentul pe care-l împărţea cu mama sa. S-a aşezat pe un scaun şi a început să citească biletul, cu ochii în lacrimi.

"Te rog, primeşte acest dar nevinovat, un simplu gest de omenie. Nu suntem străini, suntem membri ai unei familii numeroase care îşi umple timpul liber făcând acte de caritate, la întâmplare. De astăzi, şi tu eşti binevenită în sânul familiei noastre. Nu, nu trebuie să oferi bani sau bunuri materiale; un zâmbet, o vorbă caldă, un compliment sau o îmbrăţişare sunt, de multe ori, suficiente... Ceea ce contează, de fapt, este să faci un bine fără să aştepţi nimic în schimb", scria pe bilet.

În hârtia îndoită cu grijă erau nu mai puţin de 1.000 de dolari. Când a văzut banii, femeia a izbucnit pur şi simplu în lacrimi. Mama ei, Karen, se lupta de trei ani cu o boală înfiorătoare, cancer ovarian, şi banii au ajuns la ele într-un moment de cumpănă.

După ce i-a povestit mamei sale întâmplarea, femeia a acceptat, fără să stea pe gânduri, să se alăture familiei şi să-şi dedice timpul liber actelor de caritate.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL