Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu: Meleşcanu, cel mai bun agent turistic pentru Viorica Dăncilă

Wednesday, 07 November 2018, 13:58 Sursă: REALITATEA.NET

"Meleşcanu, cel mai important agent de turism pentru turnee în lumea arabă" îşi intitulează fostul şef al statului postarea pe facebook.

"Turcia, Emiratele Arabe Unite, Kuwait, Sultanatul Oman, Qatar, Dubai, Abu Dhabi, Kuweit City, Muscat şi Doha puncte turistice de escală pentru discuţii cu şeicii legat de priorităţile României în preşedinţia rotativă a UE. 

În pregătirea mandatului României, Viorica şi Meleşcanu i-au invitat pe şeici să vină cu banii lor în ţară şi să are pământul, să mulgă vaca, să tundă oaia lui Daea şi nu în ultimul rând să facă turism.

Cu 7 săptămâni înaintea preluării preşedinţiei UE, destinaţiile premierului şi ale ministrului de externe trebuiau să fie Paris, Varşovia, Madrid, Berlin, Londra, Haga, Bruxelles, Praga, Viena, Dublin, Lisabona pentru ca premierul Dăncilă să afle şi să înţeleagă direct de la omologi priorităţile fiecărei ţări.(...) În realitate, bietul premier al României merge şi el pe unde mai este primit, iar în materie de falsă politică externă Meleşcanu este un artist. 

Pentru organizarea unui turneu turistic la nivel înalt nu avem nevoie să plătim un ministru de externe. Este suficient un comision plătit unei agenţii de turism," a scris Traian Băsescu.

Nu este pentru prima dată când fostul preşedinte îl critică şi îl ironizează pe Teodor Meleşcanu. 

Traian Băsescu, dezlănțuit: ”Schimbaţi mumia de la MAE!”

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL