Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Băsescu, îndemn șocant: Nu mai puneți benzină de la Mol! Motivul este EXPLOZIV

Saturday, 09 September 2017, 15:07 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul preşedinte Traian Băsescu face un apel către români să nu mai cumpere combustibil din benzinăriile companiei ungare Mol, el spunând că în aceste staţii de carburant sunt distribuite hărţi ale Ţinutului Secuiesc autonom şi că "nicio companie nu îşi poate permite să facă o campanie împotriva Constituţiei statului pe teritoriul căruia a fost primită".

"Sunt atâtea benzinării. Nu mai cumpăraţi benzină de la Mol pentru că nicio companie nu îşi poate permite să facă o campanie împotriva Constituţiei statului pe teritoriul căruia a fost primită. Cum să promovezi prin pliante distribuite în benzinăriile Mol autonomia Ţinutului Secuiesc, pe teritoriul unei ţări în a cărei Constituţie spune foarte clar că este stat unitar", a spus liderul PMP.

Traian Băsescu a făcut aceste declaraţii sâmbătă, la Neptun, la Şcoala de Vară a tinerilor PMP. "În România, deocamdată nimeni nu pune sub semnul întrebării hotărârile judecătoreşti. Nu ăsta este însă aspectul pe care vreau să îl sublinez, ci ceea ce face o compaie pe care România a primit-o cu ospitalitate pe teritoriul ei. Este vorba despre compania petrolieră Mol, companie aparţinând Ungariei. În toate staţiile Mol se distribuie hărţi cu Ţinutul Secuiesc autonom. Dragii mei, toţi cei care aveţi maşini, vă rog din suflet nu mai cumpăraţi combustibil de la Mol", a afirmat fostul şef al statului, moment în care a fost aplaudat de cei aproximativ 300 de participanţi la Şcoala de Vară a tinerilor PMP. Băsescu a continuat spunând că "nicio companie nu îşi poate permite să facă o campanie împotriva Constituţiei statului pe teritoriul căruia a fost primită".


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL