Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bărbat din Vaslui, întors din străinătate, izolat la domiciliu alături de fosta soţie care are 3 ordine de protecție împotriva lui

Monday, 23 March 2020, 16:24 Sursă: Realitatea.net

Potrivit sursei citate, cei doi sunt din comuna Deleni, iar femeia spune că sâmbătă dimineata s-a trezit cu fostul ei soț în locuință, plasat sub izolare, deși bărbatul avea ordin de restricție.

Femeia susține însă că fostul ei soț este la al treilea ordin de restricție eliberat de autorități, în condițiile în care bărbatul ar fi violent și ar fi agresat-o de mai multe ori: “Eu am trei ordine de protecție împotriva lui. Ultimul a fost eliberat în luna decembrie 2019 și este valabil 6 luni. Potrivit acestui ordin, până în luna iunie 2020, fostul meu soț n-ar trebui să se apropie la mai putin de 100 de metri de mine. Am ajuns la al treilea ordin pentru că nici pe celelalte două nu le-a respectat. De fiecare dată când se întorcea acasă făcea scandal".

Deși susține că a sunat la Poliție pentru a explica situația, se pare că polițiștii i-ar fi spus femeii că nu au ce să facă pentru bărbatul trebuie să stea în izolare la domiciliu.

Purtãtorul de cuvânt al Polției Vaslui, Bogdan Gheorghiță, a declarat că situatia este monitorizată. "Am fost sesizați în cursul zilei de sâmbătă de cãtre o femeie că fostul ei soț a încălcat prevederile ordinului de protectie. A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru nerespectarea prevederilor ordinului de protecție (...) Am informat toate instituțiile publice care au atributii în acest sens, având în vedere că persoana s-a întors de curând din străinătate și a intrat în autoizolare la domiciliu", a spus Gheorghiță.
 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL