Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bărbat accidentat mortal de un șofer care a încercat să-și ascundă fapta într-un mod ȘOCANT

Wednesday, 13 January 2021, 15:49 Sursă: Realitatea.net

Cumplitul accident s-a petrecut în seara zilei de 5 ianuarie, în timp ce șoferul conducea pe raza localităţii Ostra și l-a acroșat din mers pe bărbatul în vârstă de 50 de ani.

Conform polițiștilor, accidentul s-ar fi produs pe fondul conducerii imprudente și al vitezei neadaptate la condiţiile de trafic pe timp de noapte.

După producerea impactului, șoferul a decis să şteargă urmele accidentului rutier şi să părăsească locul faptei, urcând pietonul în duba autoutilitarei şi transportându-l la domiciliul acestuia, unde l-a lăsat fără să solicite ajutorul unei ambulanțe, precum şi fără a sesiza evenimentul în cauză organelor de poliţie, fapt ce a dus ulterior la decesul acestuia.

La doua zile de la producerea accidentului, șoferul vinovat a luat legătura cu vecinul victimei, "sub pretextul fals că ar avea nevoie de un baros de la locuinţa victimei", l-a trimis la locuinţa acesteia pentru a vedea starea în care se află. Atunci a aflat că victima a murit și, chiar și în această situație, a continuat să încere să își acopere fapta. 

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului și s-a  dispus  efectuarea necropsiei.

Autorul accidentului a fost reținut de polițiști și urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Șoferul vinovat este cercetat sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, mai arată sursa citată.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL