Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Averea absolut colosală făcută de Ed Sheeran în ultimul an

Thursday, 09 May 2019, 13:10 Sursă: REALITATEA.NET

Ed Sheeran (28 de ani) este al 17-lea cel mai bogat muzician din Marea Britanie, depăşind-o pe Adele care se află pe locul al 22-lea cu o avere de 150 de milioane de lire sterline.

Adele, care a anunţat luna trecută că s-a despărţit de soţul său Simon Konecki după trei ani, rămâne cea mai bogată cântăreaţă din Marea Britanie.

Cei doi sunt excepţii pe lista dominată de rockeri veterani, cu zeci de ani de experienţă şi vânzări.

Primul loc pe lista celor mai bogaţi muzicieni din Marea Britanie (2019) este ocupat de compozitorul Lloyd-Webber cu o avere de 820 de milioane de lire sterline, urmat de Paul McCartney şi soţia acestuia, Nancy Shevell, cu o avere de 750 de milioane de lire sterline.

Membrii formaţiei U2 se află pe locul al treilea cu o avere de 583 de milioane de lire sterline.

Locul al patrulea pe listă îi revine lui Elton John (320 de milioane), cu 20 de milioane mai mult faţă de anul trecut în pofida donaţiilor considerabile pentru fundaţiile de luptă împotriva SIDA din Marea Britanie şi SUA.

El este urmat de Mick Jagger (275 de milioane de lire), Keith Richards (260 de milioane de lire), Olivia şi Dhani Harrison (250 de milioane de lire), Ringo Starr (240 de milioane), Michael Flatley (204 milioane de lire) şi Sting (200 de milioane).

 

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL