A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă

Wednesday, 22 May 2019, 10:53 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Știind că se apropie o reuniune de familie, Du Xiaoxia a decis să sacrifice o găină care nu făcuse niciun ou în 5 ani! Când a tăiat-o, mama ei a găsit bila și, deși credea, inițial, că este doar un ou mai mare, cu două gălbenușuri, ulterior, când a făcut comparație cu mai multe fotografii găsite pe Internet, și-a dat seama că ar putea fi mult mai mult!

Pentru cunoscători, sfera se numește "aurul găinii" sau "comoara din găină". În China, este la mare căutare și este recunoscută ca având o valoare fabuloasă!

Când sfera se formează din cauze naturale, se vinde cu nu mai puțin de 3.000 de dolari pe gram!

Spre marea bucurie a femeii, găina i-a lăsat 115 grame prețioase.

Când și-a dat seama de comoară, Du Xiaoxia a dus sfera la un evaluator. Acesta i-a confirmat originea și a îndrumat-o spre un cumpărător.

Aurul găinii este la mare căutare pe piața neagră și, după ce este uscat la aer, este folosit în medicina tradițională chineză pentru tratarea mai multor afecțiuni.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cum arată comoara.

Un urs a fost silit să stea 9 ani încins într-o vestă de fier. Când l-au eliberat, au avut un şoc!

Un urs a fost silit să stea 9 ani încins într-o vestă de fier. Când l-au eliberat, au avut un şoc!

L-au găsit într-o cuşcă de fier ruginită, într-o mizerie de nedescris. Blana îi era roasă şi, din loc în loc, lăsa să se vadă pielea roşiatică, plină de răni. Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că bietul animal era prins într-o "vestă" de fier, care-i făcea evadarea imposibilă...

Slăbit, înfometat şi rănit, Tuffy era doar o umbră a măreţului urs brun din sălbăticie. După ce l-au capturat, oamenii l-au bătut, apoi l-au înfierat. Traficanţii îi recoltau periodic fierea. Citește ce făceau cu fierea AICI.

Citește și:

Cele mai nebune fotografii de la nunţi. Imaginile pe care mirii au vrut să le ardă!

Cele mai nebune fotografii de la nunţi. Imaginile pe care mirii au vrut să le ardă!

Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN