Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Aproximativ 18,5 milioane de persoane s-au infectat cu SARS-CoV-2 de la debutul pandemiei. ULTIMELE CIFRE la nivel mondial

Tuesday, 04 August 2020, 09:21 Sursă: realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

America Latină și zona Caraibelor au depășit pragul de 5 milioane de cazuri de COVID-19 și 200.000 de decese. Cu peste 327 de mii de persoane contaminate, Columbia a devansat Marea Britanie, ajungând pe locul 10 în lume, scrie România Actualități.

O veste îngrijorătoare a venit din Iran. O investigație a serviciului în limba persană a postului britanic BBC a arătat că această țară ar fi ascuns numărul real al morților şi că sunt, de fapt, 42.000, nu peste 14.000, așa cum au comunicat oficial autoritățile de la Teheran. Statele Unite, Brazilia, India, Rusia, Africa de Sud sunt cel mai crunt lovite de pandemie, care a atins noi vârfuri și în Europa.

Spania și Franța încearcă să evite scenariul carantinei totale, iar masca de protecție trebuie purtată în spații deschise, inclusiv în zone turistice de pe Coasta de Azur până în stațiunile de la Atlantic. Turiștii care merg în Grecia vor purta masca și pe punțile feriboturilor care navighează spre insule, măsura fiind valabilă până acum și în interiorul acestora, dar și în alte spații închise. Marea Britanie, care are deja peste 46.000 de morți, va efectua milioane de teste de coronavirus, care dau rezultate în 90 de minute.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL