Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Apple cheamă în service laptopurile MacBook Pro

Friday, 21 June 2019, 15:40 Sursă: REALITATEA.NET

Anunţul gigantului tehnologic vizează un număr limitat de dispozitive MacBook Pro cu ecran de 15', de generaţie mai veche, vândute în perioada septembrie 2015 - februarie 2017, conform Agerpres.

Apple a confirmat că laptopurile chemate în service au în componenţa lor o baterie care ''se poate supraîncălzi şi poate prezenta un risc pentru siguranţă''. Compania a solicitat persoanelor deţinătoare ale dispozitivelor afectate să nu le mai utilizeze precizând totodată că restul modelelor MacBook Pro nu sunt afectate de această problemă.

''Pentru a confirma modelul deţinut, alegeţi 'About This Mac' (Despre acest Mac) din meniul Apple din colţul stânga sus al ecranului'', a indicat compania. ''În cazul în care deţineţi 'MacBook Pro (Retina, 15', Mid 2015)' introduceţi numărul de serie în pagina programului pentru a afla dacă este eligibil pentru o înlocuire a bateriei'', a precizat Apple care a confirmat că, în acest caz, operaţiunea de înlocuire a bateriei este gratuită.

Linia Mac a Apple rămâne o parte esenţială a afacerii companiei - potrivit celor mai recente rezultate financiare trimestriale, computerele Mac au adus venituri de 5,5 miliarde de dolari. În luna aprilie, gigantul tehnologic a chemat în service unele tipuri de adaptoare pentru priză după ce s-a descoperit că acestea se pot rupe şi pot provoca şocuri electrice la momentul atingerii, notează Press Association.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL