Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alertă meteo: temperaturile scad brusc. Se anunță schimbări dramatice. Prognoza pe o lună

Thursday, 15 August 2019, 08:25 Sursă: REALITATEA.NET

"Va fi o vreme cu de toate, respectiv o răcire față de zilele anterioare. Ploile își vor face și ele apariția azi. Mare atenție pentru zona Carpaților Meridionali, acolo unde vor apărea averse însemnate cantitativ, deci pentru Valea Prahovei", a declarat, într-o intervenție la Realitatea TV, Alina Șerban, meteorolog ANM.

Potrivit meteorologilor, și în Capitală există probabilitatea pentru ploaie și instabilitate atmosferică.

"Pentru cei care aleg ca destinație turistică zonele montane, trebuie să fie pregătiți pentru că după amiază va apărea câte o ploaie scurtă, iar vremea va fi răcoroasă', a mai spus meteorologul ANM.

Pe litoral, însă, vremea va fi în general frumoasă, deși se va maă răcori puțin. Temperaturile se vor încadra între 25 și 27 de grade.

ANM, prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea până pe 9 septembrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, până pe 9 septembrie 2019.

Săptămâna 12.08.2019 – 19.08.2019

Media valorilor termice estimate pentru această săptămână se va situa în general în jurul celei specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane din vestul și sud-vestul teritoriului, precum și în regiunile nord-estice.

Săptămâna 19.08.2019 – 26.08.2019

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local, în regiunile centrale și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Săptămâna 26.08.2019 – 02.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 02.09.2019 – 09.09.2019

Valorile termice estimate pentru această perioadă se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local în regiunile centrale și la munte și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL