Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Al doilea om din PSD se laudă singur: "Sunt dovada vie că se poate"

Wednesday, 17 July 2019, 11:16 Sursă: REALITATEA.NET

Ministrul de Finanțe a lăsat modestia deoparte și s-a lăudat în fața studenților veniți la Guvern. Le-a spus cât este de bun și de competent și că este o dovadă vie că se poate.

Orlando Teodorovici a fost prezentat de moderatoarea evenimentului ca lucrând în administrația publică de la vârsta de 18 ani.

Ministrul de Finanțe, vizibil iritat de această informație a ripostat: "Asta nici eu nu știam. Chiar nu am lucrat de la 18 ani în administrație. Sau poate că par ca un om care lucrează de la 18 ani în administrație".

Șeful Finanțelor Publice a precizat că a intrat în administrație la 20 de ani, pe "cea mai mică funcție" din Ministerul Transporturilor, pe vremea când era student la ASE.

"Eu sunt un funcționar public exact cum mi-aș dori să văd mulți în această țară. Nu este o laudă, ci este un lucru pe care l-am mai spus și cu care mă mândresc. Tot timpul am crezut că lucrând într-o structură de stat este o mândrie pentru oricine", a spus ministrul de Finanțe.

Teodorovici a continuat cu lauda de sine:

"Când insistați pentru această țară înseamnă că insistați pentru ceea ce credeti cu adevarat. Insistați și veți reuși, ăsta e sfatul pe care vi-l dau. Aveți în față o persoană care asta a făcut, sunt dovada vie ca se poate"

Ce noroc pe noi toți că avem așa ministru, așa guvern. Asta o simt mai ales primarii. Chiar la această oră sunt cu jalba-n băț la sediul Guvernului. Se întâlnesc cu ministrul Orlando Teodorovici să-i ceară banii promiși la rectificare, altfel primăriile riscă falimentul.

Discuțiile par complicate, dar scurte. Nu pot dura prea mult pentru că ministrul e grăbit. La ora 12 e ședința de guvern.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL