Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Actorul Matt Damon, în carantină, anunță că fiica sa este infectată cu noul coronavirus

Thursday, 14 May 2020, 16:46 Sursă: realitatea.net

 

Actorul a anunțat că fiica sa cea mare a fost diagnosticată cu COVID-19, dar se simte bine, potrivit CNN

Ea se află în New York, unde este studentă, în timp ce actorul cu restul familiei, soția și cele trei fete mai mici, se află în carantină în Irlanda.

Fiica sa cea mare, Alexia, în vârstă de 21 de ani, şi colegele sale de cameră s-au îmbolnăvit şi se recuperează.

Damon este în Dublin, Irlanda, de la inceputul lunii martie pentru a lucra la noul film „Ultimul duel”, in regia lui Ridley Scott.

Restricțiile in Irlanda prevăd doar ca oamenii sa nu depaseasca distanta de 2 km din jurul casei, astfel ca Matt Damon impreuna cu familia sa s-au bucurat de pădurile si oceanul din imprejurimi.

„Nu-mi puteam inchipui un alt loc in care mi-as fi dorit sa fiu, aici este ca intr-o poveste”, a declarat actorul, incantat de zona.

Starul de 49 de ani a vorbit si despre experienta filmului „Contagion” (2011): „Nimeni nu avea cum să prezică pandemia. Este o tragedie, sper sa se termine cu bine. Este bine sa fim pregatiti. Măcar acum intelegem ce avem de facut si nu ne mai uitam la cei care se spala pe maini ca la niste nebuni.” 

Filmul lui Steven Soderberg urmăreşte ce se întâmplă atunci când un virus ucigaş apărut în China se răspândeşte la nivel global şi duce la un haos în masă, în timp ce epidemiologii încearcă să găsească un vaccin. În ultimele luni, datorită pandemiei de COVID, „Contagion” a revenit în topul celor mai vizionate filme.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL