Accidentul feroviar de la Pucioasa, surprins de camerele de supraveghere

Tuesday, 12 March 2019, 10:30, Sursă: REALITATEA.NET

Locomotiva unui tren a intrat în coliziune cu un autoturism, luni, la Pucioasa, şi două persoane au fost rănite. La volanul mașinii se afla o șoferiță începătoare, în vârstă de 24 de ani.

Adaugă părerea ta

Ea le-ar fi spus anchetatorilor că i s-a oprit motorul exact în momentul în care încerca să traverseze terasamentul cu autoturismul. Atât șoferița cât și pasagerul din dreapta au fost răniți, dar sunt în afară oricărui pericol.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum maşina de teren se apropie de calea ferată, iar şoferiţa nu opreşte la timp şi iese în calea locomotivei. În urmă impactului violent, cele două persoane din autoturism au scăpat cu viaţa. Martorii, speriaţi, au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutor.

„A condus soția unui prieten al meu. S-a speriat când a văzut locomotiva și i s-a oprit motorul. Așa mi-a spus. Văd că e semn de începător, cred că s-a pierdut. Am înțeles că s-a oprit motorul pe claea ferat. Cred că s-a speriat. Aici viteza este limitată la 30/h, deci viteză la tren este mică”, a povestit un martor.

Tânără aflată la volan, în vârstă de 24 de ani, a coborât singură din maşină şi s-a ales doar cu câteva zgârieturi.

Sursa: realitateadedambovita.net