Accident grav la ieşirea din Alba Iulia. Autoturism strivit între un camion şi o cisternă

Wednesday, 09 May 2018, 08:07, Sursă: REALITATEA.NET

Traficul a fost oprit, miercuri dimineaţa, pe DN1, la ieşirea din Alba-Iulia, în urma unui accident rutier, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Adaugă părerea ta

Potrivit sursei citate, la ieşirea din municipiul Alba-Iulia către Sebeş (în judeţul Alba), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, un camion şi o cisternă.

Traficul rutier a fost temporar oprit pe ambele sensuri. Evenimentul s-a soldat cu rănirea unei persoane din autoturism.

Potrivit IPJ Alba, la ora 5:50, pe DN 1, km. 374, în afara municipiului Alba Iulia, un tânăr de 28 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autotursm în direcția Alba Iulia – Sebeș, s-a angajat în depășirea unei cisterne, într-o zonă în care aceasta manevră este interzisă, iar la revenirea pe banda sa de mers a intrat în coliziune laterală cu cisterna după care autoturismul a fost proiectat într-un camion ce circula din sens opus.

În urma accidentului, șoferul autoturismului a fost rănit grav.

La ora 7:30, IPJ Alba a anunţat că traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri. Se circula însă cu dificultate, dată fiind aglomeraţia cauzată de oprirea temporară a traficului, potrivit alba24.ro.