Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident GRAV în Vâlcea: TIR răsturnat pe calea ferată! Traficul rutier și feroviar, reluat

Friday, 02 June 2017, 08:53 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE 10.30: Circulația rutieră pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu s-a reluat în condiții normale, după ce traficul a fost oprit pentru a permite repunerea pe roți a utilajului de mare tonaj. 

UPDATE 9.30: IGPR informează că la această oră circulația rutieră pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu este oprită pe ambele sensuri, în zona mănăstirii Cornetu, măsură luată pentru a permite repunerea TIR-ului pe roți.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care a fost implicat un autotren în jurul orei 06.30, circulația pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la km 218+100 de metri, în zona mănăstirii Cornetu (județul Vâlcea). Un tir a derapat, iar cabina s-a răsturnat pe calea ferată, blocând circulația feroviară. Șoferii sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului", se arată într-un comunicat remis de IGPR. 

În urma accidentului șoferul autotrenului a fost rănit ușor, menționează sursa citată.

"Pe DN7, la kilometrul 218, în zona Cornetu, un TIR a derapat și blochează cu cabina calea ferată și cu semiremorca drumul național. Cabina TIR-ului este răsturnată. Șoferul autotrenului a fost rănit, aparent ușor. El nu consumase alcool", au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea, potrivit Agerpres.

După primele verificări polițiștii au stabilit că autotrenul a derapat din cauza neadaptării vitezei de deplasare. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL