A uimit cu fotografia în care îşi arată burtica, dar după naştere şochează. Are 150 de ajutoare!

Tuesday, 22 March 2016, 23:15, Sursă: REALITATEA.NET

"Surprinsă de 5 copii" - așa se declara acum aproape două luni australianca Kimberly Tucci, după ce a adus pe lume 5 suflete dintr-o singură dată. Bucuria a fost cvintuplă, însă în prezent, pentru că grijile s-au înmulțit la 5, familia și-a declarat nevoia de ajutor. Din fericire, s-au găsit și suficienți voluntari care să o ajute!

Adaugă părerea ta

Cei 5 cvintupleți din Australia au venit pe lume în doar 2 minute! Pentru că primele luni din viața bebelușilor sunt cele mai problematice, soții Tucci au nevoie de multe mâini care să îi ajute la treburile de familie, de aceea a au apelat la ajutorul a circa 150 de voluntari.

LICHIDARE DE STOC LA eMAG. CONSULTATI OFERTELE AICI.Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook Surprised by Five: este vorba despre inițiativa unei asociații locale, care și-a propus să găsească voluntari pentru tânăra familie, care să îi ajute pe tinerii părinți în cele peste 50 de scutece schimbate în fiecare zi și peste 40 de mese.

Echipa de voluntari este gata să sară în ajutor la orice apel, mulți dintre cei 150 de membri sunt asistenți medicali specializați, iar o parte dintre ei sunt înșiși frații sau surorile gemene ale cuiva. Din echipă mai fac parte bone, moașe și chiar învățători care iubesc la nebunie copiii și vor să ajute părinții aflați în dificultate.

Voluntarii îi ajută pe tinerii părinți la hrănitul bebelușilor, schimbatul scutecelor, spălatul sticluțelor, prepararea formulei de lapte, curățenie și pregătirea hranei pentru întreaga familie. Mai ales că Tiffany, Penelope, Beatrix, Allie și Keith nu sunt unicii copii din familie, ci mai au două surori mai mari și un frate vitreg.

Sursa: ea.md.