Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PROTEST la Cotroceni. Iohannis a mers să discute cu susținătorii Guvernului, dar au refuzat dialogul

Wednesday, 08 February 2017, 17:07 Sursă: REALITATEA.NET

Protestul de la Cotroceni s-a încheiat la ora 21:00. În cursul serii, președintele României, Klaus Iohannis, a mers printre demonstranți pentru a discuta cu ei.

”Cu ce aș putea să vă fac viața mai bună? Care sunt revendicările dumneaoastră?”, a întrebat Iohannis. Președintele n-a putut, însă, să poarte un dialog cu demonstranții, întrucât aceștia au început să se împingă și să strige ”Nu ești președintele nostru!”.

Pe Facebook, Klaus Iohannis a scris că înțelege să-și exercite mandatul de președinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opțiunile lor.

”Am fost în această seară să vorbesc cu oamenii care protestează de câteva zile în faţa Palatului Cotroceni. Este absolut firesc să existe diferențe de păreri şi puncte de vedere şi este dreptul fiecărui cetăţean de a-şi face cunoscute convingerile, în mod paşnic şi civilizat”, a mai scris președintele. 

Potrivit Realitatea TV, un reporter Al Jazeera care a fost martor la întâlnirea lui Iohannis cu protestatarii a relatat că oamenii i-au strigat şefului statului "Nu eşti preşedintele meu, întoarce-te în Germania!". 

Câteva sute de persoane cer, miercuri seară, demisia președintelui Klaus Iohannis, pe care-l acuză că ar fi instigat populația să iasă în stradă împotriva Guvernului Grindeanu.

Mulți dintre cei care-și arată susținerea față de Guvern au mărturisit că au votat PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. 

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL