Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A băut bere la volan înainte de accident! Filmare șocantă cu șoferița care și-a ucis nepoata

Monday, 17 June 2019, 18:23 Sursă: REALITATEA.NET

Inconștiența femeii care avea în mașină doi nepoți, o fată de 13 ani și un băiat de 10 ani, a provocat o tragedie fără margini. Nu și-a închipuit niciodată că ei i se poate întâmpla ceva. Muzica răsuna din boxe, berea era lângă schimbătorul de viteze, iar nenorocirea s-a produs peste doar câțiva kilometri.

Valoarea și inconștiența i le-a dat alcoolul. Localnicii spun că a băut și înainte să se urce la volan într-un bar din Leordina, și își luase și la pachet. Polițiștii au găsit o ladă plină cu bere în portbagaj. În momentul tragediei, femeia a încercat să facă o depășire, nu s-a asigurat și a intrat frontal în mașina de pe celălalt sens. 

Șoferița, care conducea o mașină cu volanul pe dreapta, a murit pe loc. Nepoata ei a fost scoasă repede de paramedici în stop cardio respirator. Au încercat să o resusciteze, dar fără succes. Fratele ei a primit îngrijiri medicale și a fost transportat de urgență la spital.

În cealaltă mașină, șoferul nevinovat și pasagerul din dreapta au rămas încarcerați. Pompierii i-au scos și apoi i-au predat medicilor. Sunt în viață, dar vor mai rămâne o bună perioadă în spital. 

Polițiștii atrag atenția că folosirea telefonului mobil în timpul condusului este foarte periculoasă. Doar în primele 5 luni ale acestui an au fost sancționați aproape 21.500 de șoferi pentru că foloseau telefonul, la volan. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL