Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

4 zodii de femei cu har dumnezeisc. Sunt o binecuvântare pentru bărbaţi

Thursday, 28 April 2016, 17:11 Sursă: REALITATEA.NET

Astrele au hărăzit o parte dintre femei cu aceste daruri, iar ele sunt născute în principal în următoarele patru zodii:

Taur

O femeie blândă şi liniştită. Aşa poate fi caracterizată cea născută în zodia Taur. E prietenoasă şi simpatică, e devotată, foarte loială şi grijulie precum o cloşcă. Partenerul său de viaţă va fi un răsfăţat, pentru că femeia Taur este foarte răbdătoare şi nu se ceartă aproape niciodată. E romantică şi are o legătură emoţională puternică cu partenerul. Acesta trebuie să fie puternic, să îşi asume responsabilitatea unei familii, însă fără a fi şeful în casă.

Rac

O adevărată mâna cerească este femeia născută în zodia Rac. Poate fi considerată, pe bună dreptate, cea mai bună dintre toate nativele. E tot ceea ce şi-ar putea dori vreodată un bărbat de la o femeie: e o soţie iubitoare, o gospodină ideală, o mamă grijulie şi o amantă perfectă. Iubeşte pacea şi armonia, e docilă, înţelegătoare şi veselă. Oferă cu plăcere iubire şi o primeşte la fel de bine, caută la rândul ei siguranţă şi fidelitate.

Peşti

Femeia din zodia Peşti e genul de dădacă, de a doua mamă pentru partenerul său. Îi place să îl ingrijască, să îl răsfeţe. E drăgăstoasă şi sufletistă, miloasă, generoasă. Ştie cum să transforme relaţia cu partenerul său într-una de-a dreptul magică. Este devotată şi foarte tolerantă cu cel căruia îi oferă inima sa. Este feminină, bună la suflet şi blândă, o adevărată încântare pentru partenerul său de viaţă care se va mândri cu ea la orice pas.

Balanţă

Femeia născută în Balanţă este şarmantă şi atractivă nu numai prin aspectul său fizic impecabil, ci şi prin blândeţea cu care a fost hărăzită. Este foarte liniştită şi nu suportă să intre în conflicte cu nimeni, cu atât mai puţin cu partenerul de viaţă. E carismatică şi captivantă şi atrage oamenii cu naturaleţea şi simplitatea sa. E inteligenţă şi ştie cum să fie supusă fără însă a-şi încalcă principiile bine definite. Partenerul său trebuie să îi ofere sprijin şi ea îi va oferi tot ce poate mai bun.

Sursa: ele.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL