Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

3 focare de Covid-19 în Hunedoara! O comunitate de penticostali, afectată

Wednesday, 22 July 2020, 17:50 Sursă: Realitatea.net

În cazul cadrelor medicale infectate, este vorba despre nouă asistente de la Spitalul Municipal ”Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara - spital COVID-19 şi o infirmieră de la Spitalul Orăşenesc Haţeg.

DSP Hunedoara a demarat controale în spitale pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 şi anunţă verificări şi în instituţiile publice din judeţ.

„Vorbim despre transmitere comunitară. În momentul acesta, putem spune că focare sunt la Hunedoara şi Haţeg. Astăzi, s-a mai depistat un focar într-o comunitate de penticostali, la Hunedoara. Am trimis echipa şi a fost deschisă deja o anchetă epidemiologică”, a declarat Sebastian Mezei, directorul DSP Hunedoara.

În raportările INSP, judeţul Hunedoara figurează, miercuri, cu 798 de infecţii, cu 16 mai multe faţă de ziua precedentă. 61 de persoane sunt internate, iar 50 au refuzat spitalizarea.

La nivelul judeţului, aproape 350 de teste pentru Covid-19 au fost trimise spre prelucrare şi se aşteaptă primirea rezultatelor, anunță realitateadehunedoara.net


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL