Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

16 unități de învățământ din judeţul Constanţa îşi schimbă scenariul de funcţionare. 5 vor face doar cursuri online

Tuesday, 29 September 2020, 23:33 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Următoarele unități de învățământ trec, până pe 12 octombrie, din scenariul 2 în scenariul 3: Școala Gimnazială nr. 37 Constanța, unde au fost confirmate 4 cazuri COVID-19 (trei în rândul cadrelor didactice și unul la un elev), Liceul Teoretic ”Murfatlar”, unde au fost confirmate 5 cazuri COVID-19 în rândul elevilor, Școala Gimnazială ”Gala Galaction” Mangalia (o clasă I), unde a fost confirmat un caz COVID-19 în rândul elevilor, Liceul Teoretic ”Decebal” Constanța (o clasă a IX-a), unde a fost confirmat un caz COVID-19 în rândul elevilor. Aceeași măsură se va aplica, dar până pe 09 octombrie, pentru Școala Gimnazială nr. 1 - Valu lui Traian (o clasă a VI-a), în urma confirmării unui caz COVID-19 în rândul elevilor.

Până pe 12 octombrie, vor trece din scenariul 1 în scenariul 2 Școala Gimnazială nr. 1 Fântânele, Grădinița cu Program Normal Fântânele, Școala Gimnazială nr. 1 Limanu, Școala Gimnazială nr. 2 - 2 Mai, Grădinița cu Program Normal Limanu și Grădinița cu Program Normal ”Frații Grimm” - 2 Mai. Măsura a fost luată ca urmare a ratei incidenței cumulate între 1-3/1.000 locuitori.

Liceul Teoretic ”Ovidius” din Constanța va trece din scenariul 3 în scenariul 2, ca urmare a finalizării perioadei prin care scenariul 3 a fost aprobat în CJSU. Alte trei unități de învățământ – Grădinița cu Program Normal și Prelungit ”Colibri” Constanța (grupa mare), Școala Gimnazială nr. 1 Cuza Vodă și Grădinița cu Program Normal Cuza Vodă  - vor trece, din 30 septembrie, din scenariul 3 în scenariul 1, motivul fiind expirarea perioadei în care scenariul 3 a fost activat în CJSU, informează realitateadeconstanța.net

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL