Prognoza meteo. Vremea frumoasă pe 1 aprilie, însă de marți...

 
Prognoza meteo 
Prognoza meteo 

Prognoza meteo. Află cum va fi vremea în primele zile ale lunii aprilie 2019! Prognoza meteo pentru următoarele trei zile.

Prognoza meteo. Luni, 1 aprilie 2019

Luni, 1 aprilie, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, exceptând nordul ţării, unde se va răci, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei.

Prognoza meteo. Cerul va fi temporar noros şi izolat va ploua slab în jumătatea de est a ţării şi la munte. Vântul se va intensifica treptat în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile estice, sud-estice şi pe crestele montane, unde trecător vor fi rafale cuprinse în general între 45 şi 55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în nordul Moldovei şi 24 de grade în Banat, Oltenia şi Muntenia.

Vremea în București

În capitală, dimineața 4...5 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul a 2 grade. Pe parcursul zilei, vremea va fi caldă. Maxima va ajunge în jur de 22 de grade la amiază. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări începând de după-amiază.

Vremea la munte

La munte, cerul va fi temporar noros şi se vor semnala precipitaţii pe arii restrânse, în special în masivele sudice şi vestice. Acestea vor fi la început ploi, însă odată cu căderea nopții vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Prognoza meteo. Vântul se va intensifica treptat pe crestele montane, unde trecător vor fi rafale cuprinse în general între 45 şi 55 km/h.

Valorile termce vor marca o scădere faţă de duminică, cele diurne cu precădere în masivele nordice, iar cele nocturne în toată zona montană. La amiază vor fi: 11 grade la Păltiniș, Predeal și Semenic, 10 grade la Sinaia, 15 grade la Arieșeni și 4 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlău.

Prognoza meteo. Marți, 2 aprilie

Marți, 2 aprilie 2019, vremea se va răci față de luni, mai accentuat în regiunile sudice, sud-estice și centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade la Miercurea Ciuc și 19 grăde lă Timișoara.

În vestul, centrul și sudul țării cerul va avea înnorări și pe arii restrânse în zonele joase de relief, vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ploaie, iar la munte mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil.

Prognoza meteo. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări mai ales în regiunile sudice, sud-estice, nord-vestice și la munte, unde la rafală se vor atinge viteze în general între 45 și 55 km/h. Izolat va fi brumă în Maramureș și în Moldova.

În Capitală, vremea se va răci accentuat și va deveni rece pentru această dată. 7-8 grade dimineața și doar în jur de 12 grade la amiază. Vântul va avea unele intensificări pe parcursul zilei când la rafală se vor atinge viteze de 40... 45 km/h.

Prognoza meteo. Miercuri, 3 aprilie

Miercuri, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiată de normalul termic al perioadei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în vest (Timișoara și Oradea). În vest și sud-vest, izolat va ploua slab, iar în zona montană aferentă pe suprafețe mici se vor semnala precipitații mixte.

Prognoza meteo. Vântul va avea unele intensificări în vestul, în sud-vestul teritoriului și la munte.

Local, dimineața, se va semnala brumă, îndeosebi în nordul, centrul și estul teritoriului.

În Bucureşti, vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. 1-2 grade dimineața, spre -1 grad în jurul orașului unde vor fi condiții de brumă și 13-14 grade la amiază.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?