"Pactul cu Diavolul". Cât va câştiga în realitate Sorin Grindeanu la şefia ANCOM

 

Salariul fostului premier Sorin Grindeanu a fost subiect de dezbatere în ultima perioadă.

Preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, într-un interviu pentru expressdebanat.ro, a vorbit despre cât va câştiga fostul premier Sorin Grindeanu în funcţia de preşedinte al ANCOM.

„A reuşi să treci peste anumite resentimente, a reuşi să ierţi în politică este un lucru pe care numai marile caractere pot să-l facă. Care nu judecă totul cu duşmănie şi nu ţin supărare pe cineva zeci de ani de zile. Eu zic că Liviu Dragnea a dat aici dovadă de înţelepciune şi că l-a nominalizat pe Sorin Grindeanu pentru funcţia asta într-un moment în care Sorin Grindeanu avea nevoie de aşa ceva, iar acea instituţie, e vorba de ANCOM, chiar nu avea o conducere performantă. Cât priveşte zvonurile, vă spun că, în momentul de faţă, salariul pe acea funcţie este la nivel de secretar de stat. Aşadar, azi, căci ce va fi peste o lună nu ştiu, salariul lui Sorin Grindeanu este vreo 8 mii şi ceva de roni (lei, n.r.) în mână. Deci e mai mult decât nimic!“, ne-a declarat deputatul Ion Mocioalcă.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?