Ministrul Justiției, acuzat de complicitate la crimă și viol

 
Tudorel Toader îi trimite astăzi lui Iohannis revocarea lui Augustin Lazăr
Tudorel Toader îi trimite astăzi lui Iohannis revocarea lui Augustin Lazăr

„Tudorel Toader este, cel puțin din punct de vedere moral, complice la toate crimele și violurile comise de cei eliberati'', scrie pe Facebook fostul ministru Vlad Voiculescu.

 


„Omul ăsta știa ce face! Statisticile au fost mereu foarte clare. Eliberând mii de infractori din închisoare și strâmbând atâtea legi în favoarea infractorilor, Tudorel Toader știa foarte bine ce face. Știa probabil mai bine ce face decât nenorocitul care l-a ucis pe băiatul de 25 de ani aseară. În ultimii 30 de ani, nu știu dacă a fost vreun român implicat direct sau indirect in atâtea crime așa cum este acest individ, ajuns în funcția de ministru în guvernul infractorilor”, subliniază Vlad Voiculescu.

,,Am tot auzit cu toții calificative cu rimă pentru Tudorel Toader: Tudorel Slugărel, Gargamel... și altele. Toate sună doar ușor antipatic, toate fac din dumnealui un personaj cel mult greu de înghițit, o slugă a unor infractori dovediți.

Domnul rector, domnul profesor doctor, domnul fost judecător al CCR Tudorel Toader nu este însă doar un personaj antipatic. Tudorel Toader este complice la crimă'', concluzionează fostul ministru.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Stan
14 Jan 15:48
MOARTE CIUMATILOR ILIESCIENI TRADATORI JEFUITORI MARLANI DISTRUGATORI DE TARA SI POPOR ROMANESC...
Răspunde
0 0
johnneil
14 Jan 13:22
Bolnavi mintal. Bun de dusi la cele mai apropiate clinici de specialitate.
Răspunde
0 0
Semaca
14 Jan 11:19
Bubosul de la justitie a PREMEDITAT toate infractiunile. Bubosul de la justitie a FAVORIZAT infractiuni si infractori, a SABOTAT si TRADAT statul de drept, statul roman, justitia, dreptatea si miile de victime. Bubosul de la justitie a provocat dezbinare INTENTIONATA punind judecatori, procurorii, avocatii si poporul unii impotriva celorlalti, s-a bucurat cu slugile lui ACUZA fara motive. Bubosul de la justitie a creat structuri paralele statului de drept ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?