Ipoteză șoc în cazul fetei de 11 ani găsită moartă: „A fost răpită de cei care fac trafic de organe”

 

Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din Gura Șuții dispărută de la domiciliu, vineri, 19 septembrie, a fost găsită moartă, pe un câmp, cu urme de violență pe corp. Rudele cred că a fost răpităpentru trafic de organe.

„Vestea cea mai tristă pe care v-o pot relata este că fetiță a fost găsită decedată, în zona Sălcioara, a satul Ghinești. A fost observată din elicopter. Astăzi s-a periat tot acest perimetru. Nu cunosc dacă familia avea certuri cu cineva, nu am idee cine ar fi putut să o răpească”, ne-a spus primarul comunei Gura Șuții, Dinu Constantin.

Poliţiştii din Dâmboviţa au căutat-o de vineri prin comuna Gura Şuţii pe Adriana, fetiţa de 11 ani dispărută după ce a ieşit de la şcoală. Au fost folosiţi în căutare câini de urmă, drone şi un elicopter. Au acţionat peste 200 de persoane: 100 de poliţişti, 30 de pompieri, 30 de jandarmi şi 100 de cetăţeni.

Pe camerele de supraveghere copila a fost observată părăsind curtea şcolii alături de colegi. Un drum de jumătate de oră de mers pe jos. Atât avea de parcurs fetiţa de la şcoală până acasă, în Gura Şuţii. Mihaela ar fi trebuit să ajungă vineri în jurul orei 17.00, iar mama spune că o aştepta la poartă. Familia fetiţei era convinsă că cineva a răpit-o.

„Am auzit că au găsit-o moartă și am venit pe câmp. Nu am aflat nimic de la polițiști. Noi credm că un străin a răpită. A fost răpită de cei care fac trafic de organe”, ne-a spus un văr al fetei.

Citiți mai multe pe Realitatea de Dâmbovița: https://realitateadedambovita.net/video-ipoteza-soc-in-cazul-fetei-de-11-ani-gasita-moarta-pe-camp-a-fost-rapita-de-cei-care-fac-trafic-de-organe/Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Hai cu Ignatul
23 Sep 05:53
Doar nu va asteptati sa o gaseasca militienii burtosi, ingalati si plini de ''experienta'' in viata !??? Se merge doar pe plingere, se fac planuri, se suna pretenarii, sa string sireturile la bocanci, se pupa nevasta, ... si merg la o cafea ! De ce sa caute camere video si sa gindeasca sau sa munceasca !? Apoi pentru 2 zile de plimbare prin natura vor cere bonusuri ... si tot asa ... ratare dupa ratare, ca la fotbal !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?