Klaus Iohannis somează Guvernul să vină cu soluții în cazul recursului compensatoriu

 
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a solicitat Guvernului să vină soluții în ceea ce privește recursul compensatoriu. ”Siguranța cetățeanului român nu este negociabilă. Solicit Guvernului României să facă o analiză profundă și să vină cu soluții””Am tot auzit în ultima perioadă de delicvenți care au fost eliberați mai repede decât au avut sentința, în baza recursului compensatorii. Această chestiune a fost posibilă în baza unei legi care este în vigoare. Siguranța cetățeanului român nu este negiciabilă. Trebuie să venim cu măsuri care permit românului să stea liniștit la el acasă. Am observat tot felul de poziții ale guvernării, toate seamnă intre ele. Căutarea vinovaților în alte guvernări nu este o soluție. Solicit Guvernului României facă o analiză profundă și să vină cu soluții. Aceste soluții trebuie să vină de la Guvern, de la Ministerul Justiției, se poate intra în procedură rapidă în Parlament, se poate corecta legislația”, a declarat președintele României.

Președintele a mai spus că măsurile și soluțiile găsite trebuie să permită omului de rând să stea liniștit acasă și să nu se teamă că un delicvent vine pentru el.

Acesta a mai spus că găsirea unor vinovați nu este o soluție. ”Repet, solicit Guvernului o analiză profundă și prezentarea de soluții. Singurul lucru care nu este acceptabil e ca lumea să vină să caute vinovați, în loc să caute soluții. Solicit Guvernul să vină cu soluții pentru această chestiune”, a încheiat Klaus Iohannis.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Bubico
16 Jan 16:06
Exista o solutie ! Eliberam TOTI infractorii ! Asa nici unul nu se va simti discriminat si persecutat ! Le dam si mai multi bani (care se vor recupera din salariile disponibilizatilor din penitenciare) ! Arestam doar opozanti ! Simplu !!!
Răspunde
0 0
jan
16 Jan 12:25
trebuie sa facem reconstruim tara asta este important si fara gargara politica de stinga si de dreapta..
Răspunde
0 0
Cum solutionam genocidul din puscării,ca Visinevski a murit parca !
16 Jan 12:19
Dl M.,mergeti la radăcina lucrurilor,daca vreti sa fiti radical.Iata istoria problemei .Justitia română a condamnat pe Visinescu pentru crimă împotriva umanității,ca a aplicat rele tratamente detinuților.CEDO,acesti intelepti ai lumii,au spus ca detinutii-care in puscărie nu sut sortați pe fapte-au dreptul la un tratement uman,si constata ca la noi se savarsea crima impotriva umanității.Guvernul de tehnocrati ,care are viziuni umanitare,au zis ca detinuții sut supusi unui regim destructiv si a facut o propunere legilativa.Cum tehocratii termină o lege numai prin OUG,propunerea a fost transmisă,ca urgenta,la guvernul politic.Aici am dat peste un ministru,care nu stie ca in lege nu poate face discriminare,si a dat o lege ca toti cei supusi unor măsuri neumane-hoți,pedofili,chiar,culmea ,corupții-sunt egali in fata legii si lea scurta pedepsa .In aplicarea legii,apar consecinte colaterale ,cum au fost bombardamentele americane la Belgrad,care au atins ambasada Chinei.Cum le poti indrepta,două căi ,or faci o incriminare sporita pentru beneficarii recidivisti,or dai drumul la masinăria propagandei hastagistă.De care parte sunteti ?
Răspunde
0 0
marc
16 Jan 12:02
Ca de obicei, mormolocu de la Cotroceni reacționează cu întârziere. E mai greu de cap. Cere Guvernului ceea ce acesta hotărâse cu 24 ore mai devreme. Deci ieri Guvernul a hotărât să modifice Legea recursului compensatoriu, iar azi se trezește și minoritaru să ceară același lucru. Să mă ierte Dumnezeu, dar omul ăsta e în plus, habar nu are pe ce lume trăiește
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?