Florin Călinescu îi transmite lui Dăncilă: ”Politicianul nu are sex”

 

Florin Călinescu, invitat la Realitatea TV, a afirmat că premierul nu poate să se plângă de faptul că e femeie. Actorul intrat în politică, după modelul de succes al noului președinte al Ucrainei, a oferit un adevărat show în interviul cu jurnalista Nicoleta Cone. VIDEO MAI JOS

Celebrul actor Florin Călinescu a înființat Partidul Verde și a intrat în politică.

Invitat la Realitatea TV, Florin Călinescu a vorbit despre ce îl mână în luptă, despre politica actuală, făcând referiri critice la actualii conducători, cărora le-a pronunțat numele voalat.

Florin Călinescu și-a canalizat atenția către premierul României, Viorica Dăncilă, cătreia i-a transmis câteva mesaje fără a-i spune numele, explicând că un prim-ministru ”nu are voie să se plângă”.

”Este cel mai puternic om din România pentru că România i-a permis să ajungă în poziția asta. Noi nu selectăm oamenii dacă știu o limbă străină, dacă pot să vorbească în mod satisfăcător pentru oameni. Aud că și președintele României are o casca în ureche și i se spune la stânga, la dreapta. Aud și eu acum, poate că așa și trebuie...

Doamna respectivă, înainte de Putna se duce la Craiova. Nu știu cu ce, probabil cu elicopterul. În ce calitate? Probabil, de prim-ministru. Cât costă ora...

Este tulburător că această doamnă, cel mai puternic om de România, s-a văitat că este terfelită, că este nedrept tratată.

Aș vrea ca cel care notează să-i transmită exact: doamna nu a fost, este femeie, că nu stă bine cu limba română, dar nu ai voie să te plângi. Nu ai decât să sudezi cu unghiile făcute, te-ai emancipat, ai ajuns egală cu bărbații, aia e. E o glumă proastă, politicianul nu are sex, e politician și atât.

Este impropriu unui prim-ministru, unui șef de partid, unui candidat la președinție, mai ales când o femeie s-a luptat pentru emancipare și societatea acceptă cu greu, dar este obligată să accepte egalitatea în drepturi, nu te vaiți!

Nu apeleze la argumentul: sunt femeie. Fetele alea care joacă fotbal sau fac box, MMA, nu spun: nu da prea tare.

Nu ai decât să suferi cu unghiile făcute și cu părul cromo platinizat. Te-am emancipat, ai ajuns egală cu bărbații.

Este o glumă proastă, nu are dreptul prim-ministrul României să se plângă apelând la realitatea că este femeie” a spus Florin Călinescu.

Întrebat de ce a ales tocmai acum politica, Florin Călinescu a declarat: ”Pentru că nu se mai putea. Totul pornește dintr-un moment în care te gândești ce faci. Pleci din țară, te retragi... sau intri în arenă. Trebuie să mă bat cu ei în arenă”.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jan
16 Aug 08:46
Iata ca Florinel a fost reactivat si daca-i ordin, cu placere. Nu cred ca-l va lua sef de campanie pe Gusa, pt. ca exista principiul : "Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati !".
Răspunde
0 0
Vlad
15 Aug 23:36
Bascalie se face si in piete nu numai la tv, nu stiam ca puliticienii sunt androgini, recunos, doat la Kill Bill am avut dubii dar, asta e viata...
Răspunde
0 0
Allison Howarts
15 Aug 22:48
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
0 0
Elena Bioliteanu
15 Aug 21:13
Florin Calinescu mai lipsea din politica! Alt opotunist!
Răspunde
0 0
Chira M.
15 Aug 20:49
Sustin Florin Calinescu. Maestre, fara menajamente! Pe ei, pe mama lor!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?