Dovada clară că Paul Stănescu este învinuit de DNA, într-un dosar penal in rem

 

Paul Stănescu, propus de PSD pentru Ministerul Dezvoltării Regionale, este vizat într-o anchetă a DNA, alături de Darius Vâlcov. Cercetările sunt începute in rem, după ce instanţa a dispus, în 2015, redeschiderea cauzei. Dosarul vizează infracţiuni în domeniul achiziţiilor publice. Dovada se regăseşte şi pe site-ul Tribunalului Olt, unde scrie clar că dosarul a fost redeschis în 2015.

Astfel, aşa cum se observă în aceaastă captură foto, Paul Stănescu şi Darius Vîlcov au statut de învinuiţi în dosar.

 

Ce a spus Paul Stănescu despre dosar: "Nu ştiu dacă am vreo calitate"

Pe de altă parte, acesta a fost evaziv în declaraţii, când reporterii l-au întrebat astăzi, la sediul PSD, de dosar:

„În viața mea nu am fost chemat de instituțiile statului, nu am dat cu subsemnatul, nu știu despre ce vorbiți. Chiar nu știu despre ce vorbiți”, a declarat Stănescu.

La insistențele jurnaliștilor, nominalizatul pentru funcția de ministru și vicepremier a continuat: „Nu m-a întrebat nimeni de nimic, nu știu dacă am vreo calitate”.

La întrebarea „ați fi dispus să vă dați demisia dacă începe urmărirea penală împotriva dumneavoastră”, Stănescu a spus, în timp ce Liviu Dragnea îl îndemna să nu mai stea la declarații („Hai, Paul!”): „Vedem la vremea aia. Nu e bine să anticipăm lucruri”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?