Detaliul rușinos pe care l-a ascuns Viorica Dăncilă după întâlnirea cu oficialii UE

 

Ies la iveală detalii jenante după întâlnirea premierului Viorica Vasilica Dăncilă cu oficialii europeni. Purtătorul de cuvânt al președintelui Consiliului European a confirmat, pentru Digi24, că în timpul discuției pe care Donald Tusk a avut-o la Bruxelles, pe 20 februarie, cu premierul Viorica Dăncilă, oficialul european a ridicat și problema justiției.

Întâlnirea cu Donald Tusk a fost singura care nu a fost urmată de declarații de presă. Singurele informații au fost furnizate doar de către Executivul român, iar în comunicatul trimis presei nu spune niciun cuvânt despre faptul că președintele Tusk a ridicat în cadrul întâlnirii problema justiției în România și a luptei anticorupție.

Potrivit comunicatului Guvernului, Donald Tusk doar „a subliniat deschiderea sa de a lucra îndeaproape cu România, inclusiv în perioada Președinției României a Consiliului UE, și a evidențiat rolul pe care statele central și est-europene pot să îl joace în consolidarea proiectului european.”

Alte subiecte abordate au fost, potrivit Guvernului român: pregătirile pentru preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene de către țara noastră la 1 ianuarie 2019, organizarea Summitului European informal de la Sibiu, privind viitorul Europei, care va avea loc la 9 mai 2019, și viitorul Cadru Financiar Multianual al Uniunii.

La Bruxelles, premierul Viorica Dăncilă s-a mai întâlnit și cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, care i-a transmis că România trebuie să continue lupta anticorupţie și întărirea statului de drept și cu Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, care a declarat, răspicat, că urmăreşte cu  atenție ceea ce se întâmplă în România. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?