Darius Vâlcov, delir în direct: Nu avem autostrăzi pentru că nu a vrut Occidentul

 
Darius Valcov
Darius Valcov

Consilierul ministerial Darius Vâlcov, denumit și "premierul din umbră", a ieșit la atac pe toate temele grele ale propagandei PSD, într-un interviu la o televiziune de casă a PSD.

Afirmații incredibile făcute duminică seara, la Antena 3, de Darius Vâlcov, din seria conspirațiilor cu "asasinii plătiți" invocați de șeful de partid Liviu Dragnea:

- Vâlcov a susţinut că România nu are autostrăzi, din cauza altor ţări, însă nu le-a numit pe acestea, ci doar a spus că există un interes ca transporturile să nu treacă prin această parte a Europei!

"Interesul să nu cred că aceia care îşi doresc ca acest guvern să eşueze şi care şi-au dorit ca de fiecare dată România să eşueze. Sunt foarte multe ţări care nu s-ar bucura ca România să fie plină de autostrăzi astăzi. Cred că partea din est a Europei are un interes comun, partea din vest are un interes opus", a spus Vâlcov.

- Darius Vâlcov spune că protestatarii #rezist reprezintă „un fir de praf". „Un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm", a spus Vâlcov.

- Întrebat dacă nu vom fi catalogaţi drept „extremişti", dacă vocea României se va auzi ca a Ungariei sau a Poloniei, Darius Vâlcov a replicat: „De cine suntem numiţi extremişti? De #Rezist, Antifa de România? Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm".

- Pentru Vâlcov, România e firmă miliardarului american George Soros, pe care o controlează prin „omul său" Dacian Cioloș.

"Ati văzut cu Facebook... ce interese ar avea Facebook să îl acuze pe Soros că a vrut să scadă valoarea acțiunilor? Soros joacă pe acțiuni, el vede România ca pe o firmă. Cioloș e omul lui Soros, sunt sigur. Să mă dea în judecată", a spus Valcov.

- Darius Vâlcov o acuză pe Corina Crețu, comisarul european al PSD care a acuzat în mod repetat guvernele PSD de incompetență, de "minciună prin omisiune".

„O îmbinare este cel mai potrivită și există regulamentul 1303, din 2013, al Comisiei Europene care chiar încurajează să se facă parteneriat public privat, iar partea publică, care intră în parteneriat, să fie din fonduri europene. Chiar se încurajează acest lucru. Ele nu se exclud. (...) Corina Crețu minte prin omisiune", a susținut Darius Vâlcov.

-  Darius Valcov susține că a ajuns în ipostaza de consilier al premierului, dar și să fie un prieten apropiat al lui Liviu Dragnea, ca urmare a unei solicitări din 2016.
 
 "Totul a pornit de la o solicitare în 2016, iar apoi totul a devenit o prietenie. Când rezonezi cu oamenii cu care lucrezi și dorești să schimbi viață oamenilor"..., a spus Darius Valcov la Antena 3. Vâlcov sustine ca se consulta cu Liviu Dragnea "de cateva ori pe saptamana", pe teme sociale si economice.

- Numit eminența cenușie, dar și omul care conduce Guvernul din umbră, Darius Vâlcov se apără că dă sfaturi doar în zona economico-socială.

„Sunt extrem de onorante, parțial adevărate, Guvernul este condus de doamna premier și eu sunt consilierul său. Sunt unul dintre cei care au ajutat la realizarea programului de guvernare. Sfaturile mele sunt în zona exclusiv economico-socială. Nu eu conduc Guvernul".

„Sfarturile le acceptă pe toate, dacă le pune în aplicare. O parte nu. Nu vreau să vă dau exemplu de sfat care nu s-a aplicat. De care s-a aplicat? Contul juniorului. Am contribuit la el", a mai spus Vâlcov.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Tudor
03 Dec 18:09
Ce mai vrea si mafiotul asta?
Răspunde
0 0
Oana Chelaru
03 Dec 14:31
Darius Vălcov demigreaza pe doamna Corina Crețu după cum susține Realitatea.
Răspunde
0 0
Morex
03 Dec 13:40
Uniunea Europeană finanțează integral construcția drumului expres Craiova-Pitesti după cum anunță Digi24.
Răspunde
0 0
Cote
03 Dec 12:14
Ultimii pisidisti cu creierul in batista.pe masura ce fumeaza prea mult, cooorvasaresc si mai mult pierd simtul realitatii. Poate ne spune gusila daca tot europenii le-au bagat averile in buzunare, daca tot europenii iau pus sa tradeze, sa traficheze, sa minta, sa fure, sa plagieze, sa abuzeze, ... ? Tot europenii iau obligat sa vinda fabrici, uzine, ferme, ... iau obligat sa ia credite si sa le foloseasca in scopuri proprii, ... sa infecteze politic toate structurile statului, ... , sa comaseze paminturile si padurile, sa alunge lumea afara din tara de saracie, ... de ce nu alunga gusila pe europeni afara din tara - renault, coca cola, unilever, ford, ibm, google, ... sa alunge ca sa nu mai aiba “rezistii” bani sa traiasca ... ...
Răspunde
0 0
Nu vreti mai întâi canalul la Dunăre și metroul in Timișoara și București ?
03 Dec 10:58
Da, domnule de la ora 8,31,autostrada este in avantajul vestului sălbatic,pentru ca a aduce si prelua mărfuri spre Rusia.Pe vremuri,ei plăteau sa se fac Suezul,canalul Panama,calea ferată prin Bagdat si Africa,acum ne cer nouă.Cei care ne-au instalat căile ferat a fot Stroussberg,evreu din Germania,care a dat faliment si Bismarck ne-a cerut sa răscumpărăm acțiunile ,să nu piarda omul.Poate strategic.ne spune dl Ponta,vestul se temea ca muscalii pot veni spre vest cu rachetele in caruță.Asa că ce investiții,minune mică,ce vor sa faca vesticii in Moldova ,aur nu are,petrol nu ,gaze nici atât,poate vor sa faca masini de cules struguri ?Când se va tremina cu minciuna si pupat dosul la străini ,vom repartiza cheltuieli si pentr străzi,care costa cat 50-70 de spitale,sute de scoli si pensii pentru părinții emigrantilor care plătesc impozite si CAS la nemti,pentru ca ajuta batranii la ...piată.
Răspunde
0 0
johnneil
03 Dec 10:57
De lingouri a spus ceva? Dar te tablouri?
Răspunde
0 0
Belu
03 Dec 10:12
Paștele mătii de căine prost.
Răspunde
0 0
vlad
03 Dec 08:31
stie de la basescu care a spus mai elegant cand era la transporturi ca romania nu are nevoie de autostrazi. sa fim seriosi, daca occidentul dorea autostrazi in ro le avea pana acum, si-au pus ei guverne in ro si presedinti dar niste amarate de drumuri, marfurile lor pline de gunoaie vin in ro carate tot de tiruri romanesti pe drumuri de rahat. o autostrada care traverseaza ro de la est la vest inseamna marfa din asia trecuta cu costuri mici catre ungaria austria cehia si alte tari care nu porturi la mare. marfuri rusesti ieftine pe aceasta piata.
Răspunde
0 0
Raluca
03 Dec 08:48
4 Măi gunoiule, începând din 2007 sute de firme care au vrut să investească aici au cerut IMPERATIV 2-3 autostrăzi. UE la fel, avea banii deja alocați pentru ei, oligofrenii șpăgari din guvern trebuia doar să îi ia, problema era că nu puteau să-și tragă procente grase din ei. Despre ce vorbești măi amețitule?!
0 0
MirceaCelTanar
03 Dec 08:50
3 Asa este; tot occidentul nu vrea sa avem spitale, acelasi perfid occident vrea sa avem wc-uri in curte si enumerarea poate continua. Mai bine ar fi sa recunoastem ca nu vrem (sau n-avem interes) sa facem decat sa aruncam vina pe occident, Soros samd. Sau mai rau: suntem incapabili sa facem ceva bun...
0 0
Dezso Levi
03 Dec 07:13
Cum puteti spune asa aberatii?
"NU AVEM AUTOSTRAZI CA NU A VRUT OCCIDENTUL".
ALO CORUPTULE mai bine spune ADEVARUL.,
NU AVEM AUTOSTRAZI DIN CAUZA CORUPTIEI SI HOTIEI VOASTRE LA NIVEL INALT,
si din cauza ca sunteti niste MINCINOSI,AROGANTI si NEPATRIOTI
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?