Credea că şi-a luat câine. În câteva luni, şoc! Ce era, de fapt, animalul

 
Credea că şi-a luat câine. În câteva luni, şoc! Ce era, de fapt, animalul
Credea că şi-a luat câine. În câteva luni, şoc! Ce era, de fapt, animalul
Credea că şi-a luat câine. În câteva luni, şoc! Ce era, de fapt, animalul Credea că şi-a luat câine. În câteva luni, şoc! Ce era, de fapt, animalul Credea că şi-a luat câine. În câteva luni, şoc! Ce era, de fapt, animalul

Adopţia unui câine îţi schimbă viaţa în bine! Fireşte, dacă animalul pe care-l aduci în casă chiar este un câine!

Aceasta este povestea lui Tao, un bărbat din China care a vrut să adopte un pui de câine, dorind, din tot sufletul, să-i facă un bine animalului. Văzuse creatura în piaţa Shenyang şi s-a îndrăgostit pe loc de ea. I l-au vândut ca fiind un Pomerian de toată frumuseţea. Ba chiar i-au făcut o reducere! Bucuros, Tao a luat "căţeluşul" în braţe şi l-a dus acasă. L-a hrănit şi l-a îngrijit cum s-a priceput el mai bine.

În câteva zile, animalul a început să prindă "contur". S-a mărit, a prins putere, dar ceva tot nu se lega: "câinele" nu lătra şi pace!


Cu timpul, bărbatul şi-a dat seama că bestiuţa pe care o ţinea în casă era, de fapt, un raton fâşneţ. În ciuda "transformării", Tao n-a vrut să se despartă de animal, dar, cum localnicii nu suportau să aibă un raton prin preajmă, au chemat autorităţile şi i-au confiscat bestia.

Ulterior, animalul a fost eliberat într-o pădure din apropiere.

Dar asta nu e nimic în comparaţie cu drama trăită de o femeie, tot din China. Citeşte-i povestea în articolul de mai jos:

"Acesta NU este un câine!". Femeia a îngheţat când a aflat ce crescuse, de fapt, în casăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?