Cozmin Gușă: "Realitatea TV va emite și după data de 30 octombrie!"

 

Consultantul politic Cozmin Gușă a ținut să-i liniștească pe detractorii care vor falimentul Realitatea TV cât mai repede, și a declarat că postul va emite și după data de 30 octombrie.

"S-a tot vehiculat o știre astăzi, care a avut mare traffic, legată de Realitatea TV și termenul de 30 octombrie. Îi rog pe cei care citesc să se uite la mesager.

Mesajegrul este un cvasianonim, Piperea, care din șunct de vedere al media, nu reprezintă nimic, dar din punct de vedere al jocului subteran este lichidatorul de la Oltichim. Iar într-o emisiune de acum zece zile, noi am promis niște dezvăluiri de pe plaforma de la Vâlcea, iar omului îi este frică și atunci urlă.

Pentru că ăștia care fac ilegalități, cum e Piperea, urlă împotriva instituției de presă care ar ptea să-i dibuiască. Le vom promite, celor din statul paralel care l-au trimis pe Piperea la înaintare, că ne vom ocupa înainte și după 30 octombrie de ceea ce se întâmplă la Olthcim, cvasifalimentat de Piperea", a spus Cozmin Gușă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?