Avertismentul Israelului pentru Rusia: Dacă Iranul se extinde în Siria, bombardăm palatul lui Assad

Un înalt oficial israelian a avertizat Moscova că o eventuală extindere a Iranului în Siria va fi contracarată rapid de Israel, inclusiv prin bombardarea palatului președintelui sirian Bashar al-Assad, aliatul Rusiei.Extinderea continuă a Iranului în Siria va fi pedepsită printr-un atac asupra palatului lui Bashar al-Assad din Damasc, a avertizat un oficial israelian, potrivit presei arabe, citate de Jerusalim Post.

Israelul a mai avertizat că se va asigura că acordul de pace încheiat de SUA și Rusia în privința Siriei va deveni nul.

Oficialul israelian a precizat că Israelul și Rusia nu au ajuns la nicio înțelegere, dar că premierul Benjamin Netanyahu i-a comunicat lui Vladimir Putin îngrijorarea privind acțiunile Iranului în Siria și decizia de a acționa în cazul în care problemele nu se rezolvă.

Avertismentele citate au fost de altfel comunicate părții ruse chiar în cadrul bilateralei la nivel înalt Putin-Netanyahu de săptămâna trecută.

 

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?