Zodiile care iubesc doar o dată în viață! Vezi dacă ești pe listă

Trei zodii care îşi găsesc dragostea de Paşte
Trei zodii care îşi găsesc dragostea de Paşte

Dacă unii nativi schimbă partenerii de viaţă mai ceva ca pe haine, alţii sunt atât de loiali şi idealişti încât nu ar concepe viaţa fără persoana de care s au îndrăgostit. Dacă te aflii la începutul unei relaţii, ar fi bine să ştii cine îţi va fi cu adevărat fidel.Taur
Nativii Taur se îndrăgostesc şi iubesc cu multă pasiune, dar doar o singură dată. Dau totul pentru familie şi sunt foarte dedicaţi, indiferent că e vorba de femei sau bărbaţi. Dacă se întâmplă să fie înşelaţi, nu mai pun suflet în nicio relaţie şi le tratează doar ca pe nişte aventuri.

Rac
Sensibilii zodiacului, nativii Rac se ataşează sentimental foarte uşor de o persoană. Amorezaţi până peste cap, ei sunt mereu dornici de a şi construi familia perfectă, de invidiat, care să le asigure o stabilitate emoţională şi de durată. Din nefericire, de cele mai multe ori sunt dezamăgiţi de foarte multe persoane.

Fecioară
Bărbaţii Fecioară sunt cei mai loiali parteneri de viaţă. Ei nu au fantezii cu alte persoane, detestă trădarea şi vor ca totul să fie perfect în căminul lor. Şi femeile născute în această zodie sunt foarte ataşate de partener şi iubesc o singură dată. Restul pot fi doar...simple întâlniri din care pot avea ceva de câştigat.

Capricorn
Raţionali şi apărători ai Binelui şi ai Dreptăţii, nativii Capricorn vor tinde mereu spre o iubire ideală, desprinsă parcă din poveştile cu zâne şi prinţi. Ei îşi doresc un partener de care să aibă mereu grijă, să îl răsfeţe şi să îi arate cât pot fi de drăgăstoşi şi tandri în gesturi. Sunt adepţii unei singure iubiri, altfel ar prefera să rămână singuri tot restul vieţii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?