Vremea de Florii și de Paște. Ce surprize ne așteaptă de la METEO

 

Deși tradiția populară spune că așa cum va fi vremea de Florii va fi și de Paște, anul acesta se pare că nu va fi valabil acest lucru, potrivit meteorologilor.ANM a anunțat temperaturi încadrate în limite normale ale acestei perioade de Florii, însă de Paște, temperaturile vor fi mult mai ridicate.

În săptămâna dinaintea duminicii Floriilor, temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile vestice şi nordice şi apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

În Săptămâna Patimilor și de Paște, temperatura medie va avea valori ușor peste cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor deficitar în sudul și estul teritoriului.

Săptămâna 15.04.2019 – 22.04.2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 22.04.2019 – 29.04.2019 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în aceast interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile vestice și sud-vestice.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?