Verificarea diplomelor de studii la angajare, obligatorie - propunere din PSD

 
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu propune verificarea obligatorie a diplomelor de studii la angajarea în funcții publice.

Recent, în presă au apărut unele informații conform cărora ministrul Economiei, Niculae Bădălău, ar fi încercat să o convingă pe Ecaterina Andronescu, în calitatea sa de președinte a Senatului Universității Politehnice București, să introducă diploma falsă a fostului director general de la Transelectrica, Marius-Dănut Carașol, în sistemul informatic al Universității Politehnice.

La solicitarea Realitatea de Călărași, Ecaterina Andronescu a comentat acest subiect.

„În momentul apariției acelor informații, eu l-am sunat pe Niculae Bădălău, în calitatea sa de ministru al Economiei, și i-am spus că acea diplomă nu a fost reală, și că este un fals, și să-și ia măsurile care se cuvin.

Deci EU l-am sunat pe domnul senator și pentru că am aflat că se ține Consiliul de Administrație al Transelectrica, condus de profesorul Mircea Coșea, l-am sunat și pe profesorul Coșea să-i confirm că acest document este un fals și nu a fost niciodată eliberată de Politehnică.", a declarat, la Călărași, Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu consideră necesară verificarea obligatorie a diplomelor de studii a persoanelor care acced în funcții publice, afirmând că bazele de date ale Universităților permit verificarea acestor documente.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
totalitate
26 Oct 22:37
Pare necesară verificarea obligatorie nu doar a diplomelor de studii a persoanelor care acced în funcții publice, ci si a DOCTORATELOR !
Răspunde
0 0
Borfasharie in batustan !!!
07 Oct 13:25
Ocuparea unei functii cu acte false, traficul de influenta din acea functie (politica), semnatul ilegal al diverselor CONTRACTE si documente oficiale, cum se pedepseste !? Sau nu se pot pedepsi ciumatii !???
Cita coruptie, jaf si tilharie mai poate duce tara asta !??? Chiar nu se mai gaseste printre ciumati nici unul mai de doamen ajuta si isi fac diplomele la xerox ca in tarile lumii a 4-a ca sa poata deveni ''profesionisti'' !??? Chiar in halul asta s-a ajuns !???
Răspunde
0 0
Borfasharie in batustan !!!
07 Oct 13:19
Ce faceti cu 'numitii'' si ''imputernicitii'' care au diplome, aparent reale, dar nu stiu ce facultate au facut !? Care sint la fel de ''educati'' ca si cei fara ''diploma'' !? Cind o sa intelegeti ca STATUL si orice alta organizatie functioneaza numai cu oameni care stiu ce fac si care orice fac se bazeaza pe criterii clare, SCRISE in atributiile de serviciu si care nu inventeaza apa calda si gaura gogosii de fiecare data cind deschid gura !???
Răspunde
0 0
Borfasharie in batustan !!!
07 Oct 13:15
De ce nu incepeti cu CEI DEJA ANGAJATI !??? Sa mai rariti impostorii si matracucele !??? Sint de-ai vostri si merita ''intelegere'' !??? Mafia e o organizatie de bebelushi pe linga ciurda infractionala !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?