Un fost director de la BMW este noul șef interimar al companiei Tarom

 

Werner Wolff, fost director la BMW, este noul șef interimar al companiei Tarom pentru o perioadă de patru luni, anunță REALITATEA TV. Decizia a fost luată în urma unei ședințe din20 noiembrie 2017 a Consiliului de Administraţie al Companiei TAROM.Compania TAROM informează, printr-un comunicat de presă, că în urma ședinței din 20 noiembrie 2017 a Consiliului de Administraţie al Companiei TAROM,  în temeiul Legii 31/1990, a fost numit domnul Wolff Werner- Wilhelm în functia de Director General TAROM Interimar cu un mandat pentru o perioadă de patru luni.

Decizia vine ca urmare a evaluarii mai multor candidaturi înaintate către Consiliu de Administrație Tarom.

Werner Wolff este fost director executiv al Ba­nat Car, dealerul BMW din Timi­şoara şi Arad, care face parte din grupul Auto­mobile Bava­ria.

Directorul general interimar al Tarom, Daniela Dragne, a demisionat joi, 16 noiembrie, din motive personale. Mandatul acesteia fusese prelungit până la finalul anului de Consiliul de Administraţie al companiei, după ce a expirat la începutul lunii noiembrie. Daniela Dragne, fosta directoare a agenţiei Tarom-Tel Aviv, a fost aleasă de Consiliul de Administraţiei al Tarom în funcţia de director general interimar al companiei pe 4 octombrie, pentru un mandat de o lună.

Florin Susanu, fost director interimar al companiei Tarom, anunţa în luna septembrie că renunţă la acest mandat şi se întoarce în cabina de pilotaj.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?