Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea 31 martie 2020 - Cod galben - S-au întors ninsorile, se depune strat de zăpadă

Tuesday, 31 March 2020, 05:58 Sursă: Realitatea.NET

Conform codului galben emis de meteorologi valorile termice vor scădea accentuat în cea mai mare parte a ţării, astfel că vremea va deveni deosebit de rece pentru ultima zi a lunii martie în toate zonele, cu maxime ce se vor încadra între 0 şi 9 grade.

Cerul va fi variabil în nord şi nord-vest, dar cu înnorări în rest. În Carpaţii Meridionali şi de Curbură, în sudul Transilvaniei şi al Banatului, nord-vestul Munteniei şi în vestul şi nordul Olteniei vor fi ninsori în general moderate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă local consistent. Precipitaţii slabe, mixte se vor semnala pe alocuri şi în regiunile sud-estice.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări la altitudini mari, unde trecător va viscoli ninsoarea, dar local, mai ales în prima parte a zilei, şi în sud-est şi izolat în rest, amplificând senzaţia de rece.***

În capitală, 3...4 grade dimineata. Pe parcursul zilei valorile termice vor scădea accentuat, astfel că vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă din an; temperatura maximă va fi de 4...5 grade. Trecător vor fi posibile precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în special în prima parte a zilei, amplificând senzaţia de rece. 

Alte articole din: VREMEA
Adaugă părerea ta
Alte articole din: VREMEA